Γιώτα Μήτσιου-Πολυχρονίδου

Τα προϊόντα της Galaxy ξεχωρίζουν για την πολυποικιλότητά τους.   Πέρα από τις κλασικές γεύσεις του ξυδιού και του βαλσαμικού που είναι εξαιρετικής ποιότητας,  η Galaxy  Δίνει στη νοικοκυρά τη δυνατότητα να πειραματιστεί με νέες γεύσεις και να απογειώσει πραγματικά τις Συνταγές της.  

Οι κρέμες βαλσαμικού με γεύση σύκο και μέλι, δεν είναι μόνο υπέροχες για σαλάτες και λαχανικά αλλά δίνουν Και άλλη διάσταση στο κρέας χαρίζοντας του  ξεχωριστό άρωμα και γεύση.

 

Οι κρέμες βαλσαμικού με γεύση πορτοκάλι, ρόδι και βύσσινο ήταν έμπνευση για μένα.    Στις σαλάτες και τα λαχανικά, ωμά ή ψητά, δίνουν απίστευτη γεύση και χαρακτήρα.    Ένα μαγειρευτό κοτόπουλο έγινε με την κρέμα ροδιού, δημιουργία τέτοιου επιπέδου που δεν ξεχνιέται.   Οι δυνατότητες που δίνουν οι κρέμες και τα ξύδια της Galaxy είναι άπειρες.....

 

Η κρέμα βαλσαμικού με chilli δίνει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα στην ασιατική κουζίνα και οι κρέμες Φρούτα του δάσους, βύσσινο και σύκο συνοδεύουν υπέροχα τα φρούτα και τα γλυκά σας.    Ο χαλβάς με την κρέμα βύσσινου είναι ανεπανάληπτος όπως και τα απλά φρούτα σερβιρισμένα με την κρέμα, εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν.